5 de juny 2021

Comiat de la directora general del Museu Marítim

3 de juny de 2021.

És dia del Corpus, el dia de l'ou com balla i de les catifes de flors. Avui, l'Elvira Mata, directora general del Museu Marítim de Barcelona, fa una celebració de comiat per la seva jubilació oferint un esmorzar.

I des del Cor, alguns integrants del Petit Drassanes, li hem preparat una sorpresa. Durant algunes setmanes, ens hem quedat per assajar tres cançons amb la finalitat d'interpretar-les avui.

Han estat Muntanyes del Canigó, una tradicional catalana, en record de les muntanyes que tant agraden l'Elvira; An Irish blessing, un desig de pau tradicional irlandesa; i Good news, una espiritual negra amb el desig que totes les notícies que ens porti l'Elvira siguin bones. Cal dir que vam triar Good news també en record del nostre company Joan Garcia, mort fa un any i que interpretava el solo d'aquesta positiva cançó.

Des d'aquest blog agraïm l'Elvira Mata tot el suport i tota la seva empatia vers el Cor i li desitgem molta salut i molta sort en la seva nota etapa.

Aquí teniu algunes fotos de record:





Fotos: Josep Maria Nin

1 comentari:

Salvador ha dit...

Penso que haurà estat un acte entranyable per l'Elvira Mata, i una sorpresa en la seva jubilació. Us felicito. Doneu-li Una abraçada de part meva