22 de des. 2018

Gran concert de Nadal al Museu Marítim

20 de desembre. 19.30 h
Ha arribat la data. Des del setembre que portem assajant el repertori de Disney i avui l'estrenem. I ho fem al tradicional concert de Nadal que ofereix cada any el Museu Marítim de Barcelona. Enguany, al vestíbul de l'entrada principal del Museu, inaugurada no fa pas gaire temps.
Presideix el concert per primera vegada la nova directora general del Museu, Sra. Elvira Mata. la qual, molt amablement, ens presenta davant del pleníssim auditori i ens obsequia amb bonics regals.  Li estem molt agraïts per les atencions i la simpatia que ens dispensa. Alhora, creiem que mai abans havíem tingut tanta afluència de públic en el concert de Nadal.
Acostumem a fer la presentació del concert de manera participativa amb cantaires del Cor. Així doncs, enguany se n'encarreguen amb paraules i poemes: Margarita B. i Rosa Maria C. contralts; i Jordi P., tenor.
Com havíem anunciat, el concert conté mitja hora aproximadament de bandes sonores de pel·lícules de Disney --un petit homenatge del nostre director, Óscar Peñarroya, als autors d'algunes d'aquestes oscaritzades bandes sonores, algunes peces de les quals interpreten els nostres solistes: Noèlia S.-P., Veronica K. Marc S. i Albert M. La segona part del concert són nadales tradicionals: Joia en el món, Happy Christmas, El desembre congelat, Nadal, Santa Claus is comin' to town i l'entranyable Fum, fum, fum, petició expressa de la directora general. Per cloure el concert, cantem amb el públic una de les més properes: El noi de la mare. Ens acompanya magistralment al piano durant tot el concert Jordi Castellà.






+



Fotos: Museu Marítim de Barcelona