28 de febr. 2015

El Cor Drassanes se'n va a sopar!

27 de febrer de 2015. Restaurant La Poma a les Rambles barcelonines, 9 del vespre. Ens hi vam aplegar uns 20 cantaires i el nostre director i vam sopar-hi molt de gust.  La soprano Ana Mayoralgo, mestra de cerimònies d'aquests esdeveniments, novament la va encertar triant aquest restaurant triple B (bo, bonic, barat). Molt bé quant a qualitat-preu. I vam menjar en un espai reservat amb taules en forma de quadrat on tots ens vèiem.

Pica-pica de primer amb pa amb tomàquet i pernil, croquetes, calamars (bons però no tant com els que fan a Astúries, segons un expert tenor) i amanida. I de segon, pollastre a la catalana o bacallà amb samfaina. Per a postres, tiramisú.

L'Óscar va anunciar que a l'estiu el Drassanes oferirà dos concerts: l'un, el Cor acompanyat amb piano (probablement al Palau Moja, per concretar) i l'altre, compartit amb les altres tres corals que ell dirigeix i banda de música de Sabadell (probablement, al Paranimf de la UB, un luxe també per concretar). Interpretarem "Les set edats", obra de l'Óscar que actualment assagem.

A les postres, la Betlem va convidar a cava per celebrar la seva jubilació a la feina, que no pas al Cor, que té ben endins del seu cor, i, per iniciativa de la Pepa, tot@s la vam obsequiar amb una preciosa orquídia. Vam fer un intent de cantar-li tots plegats An Irish blessing i l'Opening de Gershwin però ens faltava l'acompanyament orquestral i no van lluir prou bé. 

Com a espontanis, el baix Josep Maria va dedicar a la Betlem el tango Volver de C. Gardel, el tenor Toni va interpretar Una furtiva lacrima, de l'òpera L'elisir d'amore de G. Donizetti, i ell mateix amb el també tenor José van fer un duo amb la peça Pirineu, que van amenitzar la vetllada.  Tot el Cor va acabar cantant diverses cançons, és clar, ja que estàvem ben 'entonats'. Ja escalfem motors per al concert del 13 de març en els Divendres corals.

Una vetllada per recordar.

Fotos: Elena Íñiguez i Josep Maria Nin

1 comentari:

Marta ha dit...

Veig que seguiu mantenint l'esperit de germanor que sempre ha hagut a la Coral. Endavant i molts records a la Betlem que ja passa al "Club dels que no posem despertador" Una abraçada