29 d’oct. 2013

El Cor Drassanes canta a Taradell, en el cicle "Catalunya Coral"

El dissabte 26 d'octubre el Cor Drassanes s'ha desplaçat amb autocar a la localitat de Taradell, propera a Vic, per participar en el cicle "Catalunya Coral", organitzat i subvencionat per la FCEC.

El centre cultural "Costa i Font" va ser el marc per a l'esdeveniment. La coral amfitriona, Coral L'Arpa de Taradell, dirigida per Pere-Mateu Xiberta, va obrir l'acte amb cançons pop catalanes: Camins, Bon dia, L'Empordà, Llença't... 

El Cor Drassanes, amb estrena d'uniforme per part dels tenors i els baixos, hi va cantar quatre peces d'Stephen Sondheim. La Coral Caelum va cantar peces de Gershwin. Tots dos cors van interpretar conjuntament la cantata "Vila encantada", composta pel director comú, l'Óscar Peñarroya. 

Al final de l'acte, tots tres cors van cantar dues peces, una de tradicional catalana i una de gòspel. Per cloure l'acte, la presidenta de la Coral L'Arpa va agrair l'assistència als assistents i la presidenta de la FCEC, Montserrat Cadevall va encoratjar els cors a continuar la seva tasca arreu del país.

Els cantaires de la Coral L'Arpa de Taradell van obsequiar-nos amb delicioses menges casolanes, on no hi podien faltar els embotits de la comarca. Moltes gràcies!


Coral L'Arpa de Taradell

 
El Cor Drassanes i la Coral Caelum