21 de des. 2007

Assemblea del Cor i final del trimestre

Dimarts 18/12, vam celebrar l'assemblea del cor per analitzar i valorar com havia funcionat aquest primer trimestre de vida del cor sense el Quim.

Hem realitzat tres mini concerts, el del Museu Marítim en l'acte de l'entrega del premi Nostromo, i els dos de Nadal, el primer del dia 14 a la sala d'actes de l'ICCIC, i el segon el tradicional al Museu Marítim, el dilluns 17/12, tots tres amb el nou director que vam escollir a mitjans de juliol, el Josep Oriol Cabot.

Ara bé, per motius laborals l'Oriol ha decidit no continuar amb la direcció del nostre cor, i davant d'això una petita comissió ha connectat ràpidament amb l'Oscar Peñarroya, un dels quatre directors amb els que havíem connectat al mes de juliol i, en principi, sembla disposat a fer-se càrrec de la direcció del Cor Drassanes a partir del mes de gener.

Esperem que aquesta nova etapa sigui ben fructífera i exitosa i el Cor pugui continuar navegant a tot vent i amb les veles --i les veus-- ben desplegades..., no en va la nostra seu és al Museu Marítim...!!