11 de set. 2024

Excel·lents interpretacions de: Jazz en concert!

Després del tradicional concert de Nadal al Museu Marítim de Barcelona, el Cor Drassanes, de la mà del seu director, Óscar Peñarroya, ha estat preparant dos concerts per al primer semestre de 2024 amb un gènere nou per a nosaltres i diferent en el món coral: el jazz.

. Vam fer-ne un tastet, una representació, al Maig Coral, event programat per la FCEC, on vam cantar dues misses de jazz acompanyats al piano per Jordi Castellà:

   - A Little Jazz Mass, de Bob Chilcott

   - Jazz Missa Brevis, de Will Todd

Vam actuar el dissabte 4 de maig a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià, juntament amb altres cors. 


. El 2 de juny vam fer una representació sensacional en un marc de luxe: el Conservatori Municipal de Música del Bruc, també amb una bona afluència de públic.

Ens hi acompanyaren tres músics: Jordi Castellà, al piano; Dani Guisado, amb la bateria i Ferran Puertas, contrabaix.

A més a més de les dues misses anteriors, vam interpretar un variat repertori de jazz. Va ser aquest:

. A Little Jazz Mass, de Bob Chilcott . Jazz Missa Brevis, de Will Todd . Blue skies d'Irving Berlin arr. Steve Zegree . Jerome Kern: In concert - Look for the silver lining, Smoke get in your eyes, All the things you are, Ol'nman river, The way you look tonight, I've told ev'ry little star música de Jerome Kern arr. Teena Chinn . Too darn hot de Cole Porter arr. Mac Huff . A Gershwin portrait - Strike up the band, Clap yo' hands, I got rhythm música de George Gershwin arr. Mac Huff

La nostra companya soprano, Noelia Sánchez-Pajares va interpretar My funny Valentine, amb una ovació de gala de tot el públic. 


                                    Cartell ideat i editat per Imma Salmerón.

Podeu veure el vídeo del concert clicant aquí  (gravació i edició de Gabriel Bohigas).


Repetim aquest concert el dia de la Mercè, en les festes de Barcelona, el 24 de setembre, convidats per la FCEC al pla de la Catedral de Barcelona. Us hi esperem!  

Agraïm a la Federació d'Entitats Corals de Catalunya, FCEC, la gentilesa en convidar-nos tant al Maig Coral com a les festes de la Mercè.