12 de des. 2023

Preparem concerts per Nadal

L'estiu ens va portar "El Mikado" i "Els pirates", amb què vam celebrar el nostre 25è aniversari. L'hivern, en canvi, ens porta cançons nadalenques.

El 18 de desembre a 2/4 de 7 de la tarda el Museu Marítim de Barcelona obsequia els assistents amb el tradicional concert que el Cor Drassanes ofereix. 

I l'endemà, 19 de desembre, el Cor actuarà dins un recital nadalenc de cors del Raval davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família.

El Petit Drassanes, secció del Cor, també s'apunta als cants nadalencs, amb un format més petit, com el seu nom, i oferirà tres concerts: un concert el 13 de desembre a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, en un acte pro drets humans. I dos més el 20 i 21 de desembre tot actuant a les residències d'avis Colisee Paral.lel i St Ignasi de Loiola, de Sarrià, respectivament, amb nadales populars per als més grans.


La nostra companya i il.lustradora Rosa Maria Curto ha dissenyat aquesta preciosa postal nadalenca amb la qual el Cor Drassanes felicita les festes a tothom que ens segueix. 

Que l'amor, la salut, la pau i la música ens acompanyin el 2024!