22 de juny 2023

El Petit Drassanes reprèn les activitats!

El Petit Drassanes és una secció del Cor Drassanes creada ja fa uns anys per diversos membres del Cor amb la intenció d'oferir cançons senzilles, però sentides i molt boniques a persones que difícilment poden accedir a la música.  Així, entre altres actuacions, el Petit ha cantat en diverses residències de gent gran, a la presó de dones de Wad Ras i a l'Hospital de Sant Pau, tant al vestíbul de recepció com a la unitat de Pediatria.

La pandèmia va suposar una interrupció en tots els àmbits de la societat. També ho va ser en les activitats corals. Pel que fa al Petit, la limitació de poder cantar davant dels avis a les seves residències ha fet que triguéssim un temps afegit per poder-ho fer.

I ja hi som, novament! Al gener vam reprendre els assajos, i ara els fem sota la batuta d'una de les nostres companyes, la Teresa Ripoll, contralt del Cor alhora que guitarrista. 

L'11 de maig va oferir una actuació a la residència Sant Ignasi de Loiola amb un repertori alegre i preciós que va agradar al nostre estimat públic.  Aviat,  el 28 de juny, el Petit Drassanes n'oferirà un altre a la residència Darder del barri de Gràcia.  

Us en continuarem infomant!