15 d’oct. 2022

Estrenem "La gata perduda"

Per fi arriben els esperats dies 5 i 7 d'octubre, dates d'escenificació de "La gata perduda" al Gran Teatre del Liceu. Les nostres famílies i amics ho estan esperant des de fa dies. Les entrades s'han esgotat fa setmanes i la recta final d'assajos és trepidant. 

La setmana anterior Liceu ha llogat la sala de ball "La Paloma" per fer-hi un assaig general. I els dies següents cada assaig gairebé ha estat de caire 'general' tot i que l'assaig general oficial ha estat el dimarts dia 4.

Tothom concentrat per donar-ho tot damunt de l'escenari i el Liceu ple de gom a gom en totes dues dates. A la sala d'espera ens impacientem per pujar damunt de l'escenari. Paraules d'agraïment del Ricard, la Irene i l'Alfons. Per fi escoltem: "cor A, a l'escenari; cor A, a l'escenari" i pugem escales per anar-hi.

Els sons de la rumba, el heavy metal, els compassos de tango dels ballarins, els hip-hop, els bevedors de Marsella, els Invisibles, la Batucada, i una fantàstica interpretació dels solistes Pau Armengol (el magnat); Joan Sáez (el secretari); Rocío Martínez (l'arquitecta), Marta Infante (la curadora), Albert Casals (el detectiu), Óscar Peñarroya (el camell) i Dianne Ico (la Gata) posen el punt d'excel·lència en l'obra feta. 

Com a cloenda, després del concert del dia 7, una finalització de festa a "La Paloma" on érem convidats pel Liceu tots els participants en l'obra. 

Aquí podeu veure un recull de fotos que ens ha facilitat l'organització del Liceu: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1aHyzbAE0qSvsPM9CYC2psjrf-Mqeadmw

Des d'aquest post donem les gràcies a tothom que ha fet possible aquesta obra, des dels autors, direcció escènica i direcció coral, direcció simfònica i coordinadores d'Opera Prima, personal tècnic i de suport del Liceu. Gràcies per les atencions rebudes en tot moment, les indicacions, suggeriments i facilitacions que hem tingut. Una experiència única que ens ha complagut molt d'experimentar i de fer en el marc del 25è aniversari del Cor Drassanes.