6 de set. 2016

El Cor organitza proves de veu per incorporar-hi nous cantaires

Una vegada acabat el curs, amb un esplèndid concert sobre Queen i Paul McCartney que, per cert, tenim moltes ganes de repetir, hem tingut unes setmanes de descans en les quals no hem perdut el temps.  Conscients que l'èxit d'aquest concert i la participació d'alguns cantaires al Musical Participatiu ens podien ajudar a incorporar noves veus al Cor, vam iniciar una campanya publicitària que ha donat bons fruits.

Dilluns 5 de setembre vam rebre els cantaires que havien manifestat voler ingressar al Cor. Com sempre, més dones que no pas homes, però ben bé una vintena! Després de fer-los una prova de veu, amb el director vam fer una selecció i properament ingressaran nous i noves cantaires a les diferents cordes.

(foto: Josep Maria Nin)

Tanmateix i com és habitual a la majoria de cors, la presència de veus masculines és escassa. Per tant, fem una crida a homes que vulguin cantar al Cor Drassanes. Sereu molt benvinguts! Escriviu a: cordrassanes@hotmail.com.


Dilluns 12 reprenem els assajos amb una proposta del nostre director per cantar bandes sonores de pel·lícules, que interpretarem al final del curs. Abans, però, participarem en el tradicional concert de Nadal al Museu Marítim de Barcelona, institució que, un any més, ens presta suport. I també participarem a tots els bolos i ocasions per cantar que se'ns presentin! Us n'informarem!


1 comentari:

Salvador ha dit...

Enhorabona Drassanes per les noves incorporacions. Us desitjo tots els èxits del món. Us els mereixeu.
Una abraçada nostàlgica amics i amigues
Salvador Sorrosal