14 de juny 2016

El Musical Participatiu en concert el 19 de juny

El Musical Participatiu de 2016 arriba a la recta final.  Dissabte tindrem l'assaig general i diumenge, 19 de juny a la tarda, el concert.

Autors com Bernstein, Sondheim, Gershwin..., títols com Hello, Dolly! Carousel, Chicago, Cats, Hairspray, Rent, Els Miserables... són tota una desfilada d'escenes de musicals de Londres i Broadway ben coneguts per tothom!

Com en els darrers anys, l'Obra Social "La Caixa" prepara aquest esdeveniment obert a cantaires amb ganes de cantar, ballar i passar-ho bé. El nostre director, l'Óscar Peñarroya, alhora director musical de l'esdeveniment, s'encarrega de posar a punt més de dues-centes veus de totes quatre cordes.   Al seu web ens ho explica . El director del Musical Participatiu és Salvador Brotons, Xavier Casan porta la direcció escènica i la Mone i el Sergi Albert hi posen les veus solistes.

Alguns cantaires del Cor Drassanes hi participem: Montserrat Parera, Margarita Alonso, Imma Salmeron, Anna Xalabarder, Nora Grijalba i Josep Maria Nin. Hem fet assajos als auditoris del CosmoCaixa i del CaixaFòrum i a la Sala Pau Casals de L'Auditori de Barcelona, on actuarem diumenge vinent.

Encara queden entrades a la venda per al concert.  Enllaç al web de L'Auditori

Serà tot un espectacle. Us hi esperem!  fotos: Josep Maria Nin

Foto: Imma Salmeron