18 de des. 2007

Dos Concerts de Nadal

Com és habitual, i hem fet cada any, el Cor Drassanes ha fet aquests dies els dos concerts de Nadal.

El primer va ser a la seu del ICCIC, el passat divendres 14, a les 21:30 h.

Vam compartir escenari amb el cor acabat de configurar de la Institució Cultural del CIC.

Ells estrenaven cor i concert, i sota la direcció d’en Josep Oriol Cabot i Castells, el nostre director actual, van interpretar tres nadales: Joia en el món, Els àngels de la glòria, i el Noi de la mare.

Val a dir que l’ambient de la sala no va ser el més propici per un concert, ja que més aviat semblava un final de curs escolar amb poc recolliment i força enrenou i xerrameca infantil...

Després de l’actuació del primer cor, vam actuar nosaltres, el Cor Drassanes, i vam interpretar el següent repertori: Agur jaunak (popular basca), Si el món és ple de gebre (J.S.Bach), Allà en un pessebre (J.E.Spilman), Aurtxo seaskan (popular basca), i la Suite de les set nadales populars (de M.Oltra).

Veieu aquí un parell d’imatges del concert

* * *

El segon concert el vam realitzar dilluns dia 17 de desembre, a les 17:30 h., al Museu Marítim de les Drassanes Reials de Barcelona. Aquest ha estat el cinquè concert que per Nadal hem ofert en aquest lloc, atès que hi tenim un deure moral inexcusable pel fet de ser la nostra seu on assagem cada setmana, i pel fet inequívoc que el nostre cor porta aquest nom precisament “Drassanes”.

El repertori que en aquesta ocasió vam oferir al nombrós públic assistent fou aquest: Agur jaunak (popular basca), Ha nascut el Déu infant (M.Oltra), Si el món és ple de gebre (J.S.Bach), Joia en el món (G.F.Haendel), Allà en un pessebre (J.E.Spilman), Aurtxo seaskan (popular basca), Aclarida Nit de Nadal (M.Oltra), El noi de la Mare (E.Cervera), Fum, fum, fum (A.Cohí Grau).

Adjuntem també aquí algunes fotos del concert







* * *

El cor ara farà vacances i després de les festes de Nadal, Any nou i Reis, reemprendrà la seva activitat per preparar noves actuacions, nous reptes, i sobretot per continuar gaudint del plaer de cantar tots junts.


BON NADAL I BON ANY NOU

A tots els que llegiu aquest Bloc

1 comentari:

Gustau ha dit...

Moltes gràcies per la informació.

M'ha agradat molt el nou uniforme dels homes. Molt millor que l'anterior!

Una rectificació: aquest és el 5è any que el Drassanes fa el concert de Nadal al Marítim (2003, 2004, 2005, 2006 i 2007)