8 de juny 2017

Preciós concert "De pel·lícula" a Sant Gaietà

Divendres, 26 de maig, a l'església de Sant Gaietà de Barcelona.

Són les 9 del vespre, l'hora que comença un nou concert del Cor Drassanes. Un concert amb què encetem les nostres celebracions del 20è aniversari.
Aquest dia també és l'aniversari del nostre director, l'Óscar, i l'obsequiem en acabar l'assaig amb un pastís fet per la Heike mentre li cantem improvisadament.

La Betlem, una de les persones 'fundadores' del Cor, fa la benvinguda i la presentació. Comencem a cantar bandes sonores de pel·lícules mentre es projecten a la paret imatges dels films.
.
Amb l'ajuda del pianista Jordi Castellà, podem dir que el concert va anar molt bé. Els concerts "De pel·lícula" que hi ha programats es fan tots amb músics. Aquest nostre, només amb piano. Les veus estan molt més exposades, però ens en vam sortir amb nota!  Tots molt contents: cantaires, director i públic, al qual agraïm la seva presència i les seves aportacions.

També agraïm als pares teatins de l'església, i concretament al pare Miquel i a la M. Antònia, ajudant seu, que ens hagin acollit tan gentilment.










Fotos: Gabriel Bohigas