13 d’abr. 2016

Visita guiada a la Sagrada Família


Quan a la tardor del 2015 el Cor Drassanes va posar el seu granet de sorra cantant en la commemoració del 5è aniversari de la consagració del temple de la Sagrada Família pel papa, pocs ens imaginàvem que un dia de la primavera següent hi tornaríem... i en visita guiada! Si del concert en vam sortir pletòrics per haver tingut el privilegi de cantar-hi, amb la visita vam acabar de reblar el clau.

Així ha estat.  El dissabte 9 d'abril un sol radiant il·luminava Barcelona i aquell matí a un quart de dotze el Cor va trobar-se al carrer Marina per participar d'una visita guiada al temple.

Dues guies ens esperaven a la porta de la façana del Naixement per explicar-nos mil i un detalls de la genial idea d'Antoni Gaudí en dissenyar una de les icones més importants de la nostra ciutat i joia del modernisme. Com si d'uns turistes estiguéssim parlant, tots els ulls del Cor Drassanes els teníem contínuament alçats enlaire observant les imatges, les escenes i els innombrables racons de la immensa obra gaudiniana, mentre escoltàvem atents les explicacions de les guies.

Per a molts de nosaltres, barcelonins o no, ha estat la primera vegada que hem visitat la Sagrada Família en visita guiada. Tot un privilegi!

Agraïm a la FCEC i a l'organització de la Sagrada Família el tracte que ens han dispensat.
 
 
 
 

 




 

 
 
Fotografies: Josep Maria Nin