25 de febr. 2013

Amb els anys anem agafant experiència...

Avui fa exactament 6 anys (vegeu) es creava aquest Blog per donar a conèixer l'existència i les activitats del Cor Drassanes.

Ha plogut molt des d'aleshores, i la coral va celebrar recentment, el passat 10 de novembre, el seu 15è aniversari amb un concert al Palau Moja (vegeu aquí). Tot això vol dir que la coral, el Cor Drassanes, s'ha anat consolidant i millorant, en la mesura de les seves possibilitats, i amb l'ajut dels 3 directors que ha tingut al llarg d'aquests anys.

El nostre director actual, l'Óscar Peñarroya, ens demana cada dia més i més esforç per aprendre  melodies sovint força complexes, però que ell amb la seva maestria ens fa arribar a interpretar amb una certa qualitat.


La darrera de les nostres actuacions va ser ara ben recentment, el passat divendres 8 de febrer, dins el Cicle dels Divendres Corals del Barcelonès 2013, organitzat per la FCEC, a l'Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia. Vam interpretar la seva cantata "Vila Encantada".

Gràcies al Xavier que m'ha proporcionat aquest parell de fotos i una petita mostra de gravació d'un fragment de la Vila Encantada... La veritat és que amb el ressó de la nau de l'església l'audició queda una mica perduda, en especial les veus dels homes que allà darrera i minvats d'efectius gairebé no se senten. 


Es aquest un greu problema que arrosseguem ja fa massa temps i que haurem de remoure cel i terra per intentar solucionar. Bé és veritat que darrerament, gràcies als esforços del Josep Ma., hem recuperat un tenor i un parell de baixos... A veure si això pot ser la llavor de més incorporacions d'homes a la coral, sinó les dones ens eclipsen amb les seva potència i les seves fantàstiques veus...!!!


* * *
Serveixi, doncs, aquest darrer post, per commemorar el 6è. aniversari del Blog, i animo des d'aquí a altres membres del cor a llançar-se a l'aventura de Bloguejar per poder aportar opinions i experiències al Blog directament, ja que aquest humil mantenidor comença a sentir la soledat del webmaster de fons..., i potser algun dia pot i vol haver de deixar pas a la joventut...

* * *

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Salvador què fariem sense els teus "reports" del concerts del Cor Drassanes.
No sóc molt experta en escriure als blogs però tens raó, algú més hem d'afegir-nos.
El concert va quedar a l'alçada, sí senyor i prepareu-vos que el proper serà una passada, segons m'han dit.... !!