30 de des. 2021

Bon Nadal i feliç 2022 !

Ha estat un any dur.  De nou, perquè des del març de 2020 que la pandèmia fa alts i baixos i ja estem a les portes de 2022. Anem per la sisena onada i la variant òmicron no sembla tan perillosa com altres d'anteriors però contagia molt més i més ràpidament.

I el món coral no en som aliens, a la pandèmia. Hem tingut força baixes al Cor tot i que alguna cantaire ha ingressat i altres s'han reincorporat. Hem assajat des de casa amb ordinador i també presencialment quan hem pogut fer-ho.

Però en definitiva n'estem contents perquè hem pogut fer uns bons concerts d'estiu, amb els companys de l'Orfeó Badaloní, i dos concerts de Nadal nosaltres sols. Hem treballat de valent, davant d'uns repertoris complexos, tot i haver d'assajar i cantar amb mascaretes i complir les mesures de seguretat.

Confiem que el nou any 2022, en què el Cor complirà 25 anys de trajectòria, ens porti coses bones, molta música i salut.

La nostra excantaire Rosa Maria Curto ens obsequia amb la seva preciosa postal de Nadal. I l'Imma Salmeron ha editat la felicitació del Cor amb una foto feta pel Josep Maria Nin a l'assaig al Palau Moja.

Bones festes i molt bon 2022!