25 de des. 2020

Bon Nadal

Després d'uns mesos d'anades i vingudes, d'incerteses, de setmanes amb índexs de contagis baixos -amb els quals hem pogut reprendre assajos presencials al Museu Marítim- i de setmanes amb índexs elevats -amb els quals ens hem hagut de quedar a casa-, finalment, i després que la Direcció del Museu va concloure que no es faria el tradicional concert de Nadal, previst per al 21 de desembre, ens va proposar i va promoure l'enregistrament d'un vídeo amb nadales amb les quals el Museu, i també nosaltres, felicitaríem el Nadal.

I així ho vam fer. Els índexs de contagis eren baixos en la segona quinzena de novembre i vam poder reprendre assajos presencials després d'haver-los de suspendre a l'octubre. Vam dedicar-nos a polir les "Set nadales populars" arranjades pel mestre Manel Oltra i vam incloure-hi El noi de la mare.  Ens vam afanyar a encarregar mascaretes perquè tothom portés la mateixa, negra i amb el logo del Cor, el dia de l'enregistrament, el 14 de desembre, en què tothom vestiria d'uniforme. Aquell dilluns vam tenir l'acompanyament al teclat de Daria Medvedeva i el resultat del vídeo va ser esplèndid, gràcies a la direcció d'Óscar Peñarroya, l'enregistrament i l'edició de Roger Corredera i, cal dir-ho, a les nostres veus, en el marc de la sala Comillas del Museu que té una magnífica sonoritat.

Aquest és vídeo

A més a més, hem volgut felicitar el Nadal a totes les persones que ens segueixen amb aquesta foto de grup, composta per la nostra companya Imma Salmeron:


I la nostra companya Rosa Maria Curto, il·lustradora infantil, ofereix el seu talent per obsequiar amb aquesta preciosa felicitació tot desitjant per al 2021 un bé molt preuat: abraçades!:


Bon Nadal per a tothom i un 2021 amb salut, música... i abraçades!

1 comentari:

Salvador ha dit...

AVUI sortiu s la Vanguardia i vull felicitar-vos de tot cor per la vostra constància i pels concerts que aneu fent. Enyoro els anys que vaig ser membre del cor. I vull felicitar especialmet a en Josep Ma. NIN. Una abraçada
Salvador Sorrosal