28 d’ag. 2018

Exitós concert a l'església dels Caputxins de Sarrià

I la data ha arribat. En aquest concert estrenem altaveus, micròfon i altres estris que acompanyen el nostre teclat professional.

Comencem amb el repertori de Lluís Llach "De l'amor a la mort". L'església dels Caputxins està plena, pleníssima de públic. Tots els bancs estan ocupats i hi ha cadires plegables que els que han arribat més justets de temps utilitzen. Sortim a les escales davant l'altar i veiem algunes persones al fons i dempeus.

El violí i el piano inicien les primeres notes i comencem potents les estrofes de Campanades a morts. Es nota l'emoció en l'ambient, que ens engresca a estar més concentrats. Un núvol blanc, Amb el somriure la revolta, I si canto trist, Tata, Cant de l'enyor i el final de Campanades a morts sonen molt bé amb els nostres solistes Noelia i Marc.  Acabem i el públic es posa dempeus aplaudint. Algunes llàgrimes als ulls d'unes quantes persones.

És el torn del repertori Queen. El vocalista Marc Julià enfila el solo de Who wants to live forever que engresca tothom, cantaires, músics, públic i director. El segueixen Bohemian Rhapsody, No one but you, i The show must go on.  Al final repetim amb un bis el Somebody to love, que havíem fet per acabar, en una segona versió improvisada que va quedar molt bé. 

Teníem ganes de repetir el repertori de Queen que havíem fet feia un parell d'anys i ho hem pogut fer, sota la batuta magistral de l'Óscar, el nostre director.

Agraïm al públic haver vingut a sentir-nos i a la congregació dels Caputxins de Sarrià la gentilesa per cedir-nos l'espai.


Fotos: Gabriel Bohigas