28 de gen. 2018

Sopar de celebració de l'any nou i dels 10 anys del director

Dijous, 25 de gener.  Ens trobem al restaurant "3 Focs" del c. de València per sopar.   Avui és un dia de celebració doble:  d'una banda, el nou any, 2018, que confiem que ens porti molt bons reptes musicals; i d'altra banda, el fet que aquest mes de gener ha fet 10 anys que el nostre director, l'Óscar Peñarroya, ens dirigeix.

Molts i variats han estat els reptes  musicals que ens ha proposat l'Óscar en aquests 10 anys, cada any apujant el llistó. Confiem que durant anys continuem aprenent, creixent i gaudint de la seva direcció. 

Li hem preparat diverses sorpreses. La primera, que el Cèsar també soparà amb nosaltres; la segona, que li cantem dues cançons: L'adolescència, de "Les 7 edats" --cantata amb lletra del Cèsar i música de l'Óscar-- una mica adaptada a l'onomàstica, i el tema Good news, que els del Petit Drassanes hem practicat i també adaptat amb molt d'entusiasme.   "Óscar is coming...!", "i per això li estem agraïts..." diu la lletra adaptada...  I la tercera sorpresa:  un doble de l'Óscar que tot seguit podeu veure a la foto:
 

1 comentari:

Salvador ha dit...

M'afegeixo a la celebració, i des d'aquí el vull felicitar també per les bones melodies i cançons que sota la seva direcció vaig poder aprendre i practicar juntament amb la resta de la coral Drassanes.
MOLTES Felicitats, i una abraçada ben sincera