29 de juny 2017

"De pel·lícula", un concert digne de Hollywood!

12 de juny. És la data del concert.  La Coral Caelum, l'Orfeó Badaloní i el Cor Drassanes, amb un conjunt instrumental i la direcció d'Óscar Peñarroya interpreten "De pel·lícula", el concert sobre bandes sonores de pel·lícules, d'autors musicals ben emblemàtics com John Williams, Ennio Morricone o Danny Elfman, entre altres.

Per al Cor Drassanes és tot un privilegi poder interpretar aquest concert amb les dues corals amigues, músics, i en el marc més idoni per cantar bandes sonores: la Filmoteca de Catalunya.

Des d'aquest blog donem les gràcies al secretari general del Departament de Cultura i a la cap de Protocol per assistir-hi i per haver-nos donat el seu suport justament en l'any en què el Cor celebra el seu 20è aniversari des de la seva fundació.

En aquest concert el públic assistent, que gairebé va omplir la sala Chomón, va rememorar passatges de "La missió", "A la caça de l'Octubre Roig", "La profecia", "El geperut de Notre Dame", "L'abisme", "Salvar el soldat Ryan", "Eduard Manstisores", etc. Els músics van arrodonir la bona feina dels cantaires, amb els arranjaments i el mestratge del nostre director.   Un concert digne de Hollywood!


I com diu la dita catalana:  vet aquí un gos, vet aquí un gat, que la pel·lícula d'enguany s'ha acabat.
Us en mostrem algunes fotografies. Bon estiu a tothom!

The End