25 de febr. 2012

5 anys d'harmonies...


5è. Aniversari

Si companys del Cor Drassanes, ja han passat cinc anys des d'aquell 25 de febrer del 2007, en que vaig tenir la bona pensada de muntar un Blog on anar recollint els fets puntuals i destacables de la vida de la nostra coral...

En l'aniversari anterior titulava el post amb la frase llatina del "Tempus Fugit"... recordeu?, però avui, un cop constatat que realment el temps s'escola com un coet i no hi ha qui l'aturi, us vull obsequiar amb un petit recull d'imatges commemoratives dels diferents concerts que hem pogut fer durant aquests darrers cinc anys.

 concert commemoratiu del 10è. aniversari, i comiat del Quim Manyós com a director
(13 de juny 2007, a la capella de Sta. Àgata)

 concert de Nadal 2007 al Museu Marítim, amb l'Oriol Cabot, director

 concert d'estiu 2008, a Sant Pau del Camp, amb l'Oscar Peñarroya com a nou director


 dues imatges del concert de Nadal 2008, al Museu Marítim

concert d'estiu 2009, al Palau Moja 

concert de Nadal 2010, al Museu Marítim 

el darrer concert de Nadal 2011, al Museu Marítim

I per acabar la commemoració, he penjat aquesta divertida i fantàstica interpretació de la nadala popular peruana "Festejo de Navidad", que vam fer en el concert de Nadal, el 22 de desembre de 2008, al Museu Marítim.




Celebrem amb goig aquest 5è. aniversari blocaire, i preparem-nos encara amb més goig i més entusiasme per celebrar el nostre proper 15è. aniversari de l'existència del Cor.



* * *

1 comentari:

Josep Maria Nin ha dit...

Enguany, el 2012, celebrem el 5è aniversari del bloc i el 15è aniversari de la fundació del Cor Drassanes. Estem d'enhorabona. Gràcies, Salvador, per crear aquest bloc i per farcir-lo de tants agradables records.

Josep Maria
Baix del Cor