29 de juny 2009

Agermanament de dues corals...


Ahir diumenge 28 de juny, a la capella Santa Àgata, va tenir lloc un concert molt especial. Una coral burgalesa i una de catalana van cantar juntes, una cançó catalana "El rossinyol", i quatre de burgaleses "Hermosa Santana, Morenita i Esta tierra".

Fruit d'un acord de col·laboració i d'intercanvi, la Coral Espígol que dirigeix en Quim Manyós, es va traslladar a Burgos a primers de maig, on van fer un concert en un marc incomparable, l'església de San Nicolás de Bari, on també al final s'hi van afegir membres de la coral burgalesa per cantar conjuntament.

Ahir va ser la tornada. La coral Polifonica del I.E.S. "Pintor Luis Sáez" de Burgos, van visitar la nostra ciutat, el dissabte vam fer un sopar de germanor, i diumenge a la tarda, també en el magnífic marc de la capella gòtica de Santa Àgata, van fer el seu concert, en el qual també la coral Espígol al final s'hi va afegir per interpretar les cançons conjuntes.

M'ha semblat interessant reflexar aquí aquest esdeveniment, ja que alguns membres del Drassanes hi participem activament.

Si teniu interès en llegir la crònica completa d'aquesta festa, podeu clicar aquí...