13 de jul. 2007

Ja tenim director nou...!!!

Avui hem tingut la prova amb l'últim dels quatre possibles directors per emprendre la nova etapa del Cor.
Després de la prova ens hem reunit per deliberar i sospesar els pros i contres de cada un d'ells.
Finalment la decisió per majoria ha estat la de escollir com a nou director del cor al Josep Oriol Cabot i Castells

Ens ha semblat una persona molt preparada a nivell tècnic, creiem que en podem treure molt de profit dels seus coneixements i de la seva tècnica, i alhora ens ha resultat exigent, però molt simpàtic. És una aposta de futur que tots esperem sigui fructífera. Començarem a treballar amb ell el proper dia 12 de setembre.

* * * * * * * * * *

Aprofitant la trobada d'avui, la Montserrat Parera ens ha distribuit el CD amb la gravació del darrer concert extraordinari del 10è Aniversari de la coral.

No puc deixar d'aprofitar l'oportunitat de tenir aquest document sonor a les mans per incloure aquí algunes de les peces que vam interpretar i que penso són d'una gran qualitat.

Començarem per l'Hymne à la nuitA continuació podeu escoltar el Dostoino iest...Ara l'Agur JaunakTambé el
Thou knowest LordI, per acabar, el magnífic
"Nichts soll uns scheiden"... i ara, a petició de la Betlem, l'Ave Verum
* * * * * * * * * *

1 comentari:

Anònim ha dit...

Salvador, vull felicitar-te de nou per la excel·lent feina que estàs fent amb el blog del Cor Drassanes. És impressionant tornar de vacances i trobar-te les notícies més recents del cor ja penjades a la xarxa. I fins i tot poder sentir unes quantes cançons del concert del 10è aniversari! Estic convençut que el nou director que heu triat, tan marxós i experimentat, us sabrà mantenir les il·lusions i el desig de millorar.

Quant als fragments del concert que hi has inclòs, haig de dir que m'han emocionat profundament. Estic d'acord que les peces són d'una gran qualitat. Especialment el Dostoino Est i l'Hymne a la nuit m'ha semblat que sonaven millor que mai. Estic delitós per aconseguir una còpia del concert sencer.

Una abraçada i bones vacances a tothom.

Gustau